Om sajten

Kreditkortsansökan.se är en sida som innehåller artiklar och information om kreditkort, kontokort och andra former av betalkort. Passar utmärkt för att guida dig inför valet av kreditkort

>> Ansök om American Express Kreditkort här.

Medmerakort

>>    Kostnadsfritt Kreditkort första året, Ansök om American Express Gold här.

Medmerakort. Det kostar 100 kronor att skaffa ett Medmerakort. Du kan ansöka om ett Medmerakort direkt i din närmaste Coop-butik. Du får då ett tillfälligt Medmerakort och ditt riktiga kort kommer med post inom två veckor. Du kan börja samla poäng direkt med ditt tillfälliga Medmerakort.

Avgiften på 100 kronor täcker även medlemsavgiften i konsumentföreningen Solidar, vilket även ger möjlighet till att rösta på årsstämman. Använd ditt Medmerakort i kassan när du handlar på Coop, Expert, Kappahl, Prix, Bokus eller Akademibokhandeln.
Det är möjligt att sätta in pengar varje månad på Medmerakortet med en marknadsenlig ränta. Det är möjligt att betala med Medmerakortet eller välja att handla på kredit och betala mot faktura. Genom att välja att betala mot faktura är det även möjligt att välja att dela upp beloppet på flera delbetalningar.

Med Medmerakortet är det möjligt att skänka en viss summa pengar till välgörenhet när
du betalar för ditt köp. Om du väljer att avrunda ditt belopp uppåt när du använder sitt Medmerakort så skänks överskottet till Vi-skogen och Kooperation utan gränser.
En annan förmån som du som Medmerakortskund har möjlighet att ta del av är tidningen Mersmak. Dock måste du använda ditt Medmerakort minst tolv gånger under en månad eller handla för minst 1200 kronor per månad för att få tidningen hemskickad till dig. Du får även som Medmerakund en rad aktuella erbjudanden hemskickade till dig varje månad.
Flertalet inköpsställen ger även dig som har Medmerakortet en rad rabatter och erbjudanden.
När du handlar får du poäng och en krona ger ett poäng. När du har använt ditt Medmerakort och handlat för 5000 kronor får du en värdecheck hemskickad som ger dig 5 eller 10 procent rabatt i Medmerabutiker eller 50 kronor som du kan handla för.

Det går även bra att ansöka om kredit upp till 50 000 kronor knutet till ditt Medmerakort. Du betalar bara för den summan du ar använt.
Idag kan du även själv välja ur ditt Medmerakort ska se ut. Gå in på Coop Medmeras hemsida och ladda upp önskad bild. Denna kommersedan att pryda ditt Medmerakort.