Om sajten

Kreditkortsansökan.se är en sida som innehåller artiklar och information om kreditkort, kontokort och andra former av betalkort. Passar utmärkt för att guida dig inför valet av kreditkort

>> Ansök om American Express Kreditkort här.

Mastercard

>>    Kostnadsfritt Kreditkort första året, Ansök om American Express Gold här.

Mastercard. Mastercard går att få som både bankkort, betalkort och kreditkort. Med Mastercards bankkort kan du ta ut pengar ur bankomaten samt betala inköp med den summan som du har på kortet. Mastercards betalkort ger dig möjlighet att göra inköp upp till din kreditgräns. Den gränsen kan variera beroende på hur din ekonomiska situation ser ut. I slutet av varje månad får du en faktura hemskickad av Mastercard. Hela summan måste betalas på en gång. Mastercards kreditkort å andra sidan ger dig möjlighet att dela upp din betalning på olika tillfällen. Vissa av Mastercards kreitkort har ingen övre kreditgräns men för att få ett sådant kreditkort utfärdat av Mastercard krävs att du har en trygg och stabil ekonomi.

MasterCard säger sig vara det kreditkort som är mest accepterat världen över. Med ditt Mastercard kan du handla på över 25 miljoner inköpsställen världen över. Fakturan för dina inköp kommer i slutet av varje månad. Mastercard säger sig vara det kreditkortsföretag som är mest accepterade världen över. Med Mastercard är det lätt att vara flexibel då kortet ger dig tillgång kontanter via bankomatuttag dygnet runt världen över.

Liksom många andra kreditkortsföretag har Mastercard olika typer av kreditkort. Mastercards standardkort ger dig flexibla möjligheter att handla på Mastercards 25 miljoner inköpsställen världen över.  Om du uppgraderar till Mastercards guldkort får du ännu fler förmåner samt en högre kreditgräns. Varje kund blir individuellt prövad genom en kreditupplysning innan Mastercard kan utfärda ett kreditkort. Mastercard vill försäkra sig om att de kan vara trygga när de lånar ut pengar till sina kunder och att de inte har tidigare betalningsanmärkningar.

Väljer du att uppgradera ditt Mastercard ytterligare finns Mastercards platinakort. Detta kort ger förutom en ännu högre inköpsgräns även en rad olika servicemöjligeter och ständig tillgång till aktuella erbjudanden från världen över.

Mastercards allra exklusivaste kort är Woeld Signia Mastercard. Kortet har ingen övre inköpsgräns. Med World Signia Mastercard får du som kund även en rad olika reseförmåner och tillgång till ett servicenummer du kan ringa och få hjälp med nästan vad som helst. Här krävs dock att du har en hög årsinkomst. För att få ett World Signia Mastercard utfärdat krävs att din ekonomiska historia och betalningsmönster granskas noga.

På Mastercards hemsida finns information om betalningsställen och uttagsautomater världen över. Här finns även telefonnummer till Emergency Service världen över. Här finner du uttagsautomater och telefonnummer till Emergency Service över hela världen. För att få tillgång till din kontoinformation online, kontakta din bank för personlig kod.