Om sajten

Kreditkortsansökan.se är en sida som innehåller artiklar och information om kreditkort, kontokort och andra former av betalkort. Passar utmärkt för att guida dig inför valet av kreditkort

>> Ansök om American Express Kreditkort här.

Företagskort

>>    Kostnadsfritt Kreditkort första året, Ansök om American Express Gold här.

Företagskort. De flesta banker och finansföretag erbjuder företagskort till sina kunder. Det kan vara en god idé att skaffa ett företagskort till sina anställda om man i ert företag till exempel reser mycket i jobbet. På så sätt slipper de anställda ligga ute med pengar och betalningen dras istället direkt från företagets konto.

Ett exempel på ett företagskort som accepteras på över 22 miljoner inköpsställen världen över är Mastercards företagskort. Du kan även betala med Mastercards företagskort på internet. Mastercard har som de flesta andra utfärdare av kreditkort flera olika kort att väla bland. Mastercard Business Card säger sig ha en bra kontroll över dina utgifter. Med detta företagskort får du även tillgång till olika företagserbjudanden och reseservice. Exempel på en sådan reseservice kan exempelvis vara en reseförsäkring för ditt företag när ni ska på konferens utomlands.

Det andra företagskortet som Mastercard erbjuder är Corporate Card. Med detta kort säger sig Mastercard göra det bästa för att minska era utgifter och sammanordna kostnader som rör inköp, kontroll och auktorisation. Även tjänsteresor och representationskostnader ses över för att dra ner på de sammanlagda kostnaderna så mycket som möjligt.

Mastercard ar även ett företagskort som de kallar för inköpskortet. Detta företagskort säger sig underlätta för olika företag att samordna kostnader när det gäller inköp. Företagskortet hjälper även till att se över processer som har med kontroll och auktorisation att göra.

Eurocard utfärdar även dem företagskort. De erbjuder företag som väljer ett företagskort genom Eurocard även en tjänst som heter Business Report. Tjänsten innebär att företag via internet kan hålla koll på inköps- och resestatistiken. Uppdaterade svar ges om företagets kostnader oh på så sätt får ditt företag en överblick över vilka utgifter ni har.

Nästan alla banker erbjuder olika typer av företagskort, så det är en god idé att jämföra villkoren för företagskort hos olika banker. Internet tillhandahåller idag mycket nödvändig och matnyttig information. Men har du ytterligare frågor så kontakta den bank ärendet gäller.